torsdag 28 april 2011

Oj oj oj.....Dåligt samvete.....

Ser att jag har besök trots att jag slarvar med inläggen......inte bra!!! Jo det är ju bra att ni tittar in men dåligt av mej att inte skriva några nya inlägg.
Men ibland händer det så mycket skoj i ens liv att livet i bloggen liksom bleknar. Men det är väl så att livet alltid går i berg och dalar.

För mej handlar väldigt mycket om vad jag ska göra i framtiden. Sen jag bytte jobb för drygt ett år sedan har erjudandena om andra saker bara haglat över mej. Just i detta nu har jag det mest intressanta erbjudandet hittills att ta ställning till och hur det går med den saken lär ni nog ska bli varse här på bloggen så småningom. För då ska nämligen sociala medier utnyttjas till fullo och ni läsare blir en viktig del i projektet.

För övrigt rullar det på med höns, katter, hundar, gubbar, barn, hem och allt annat som hör vardagen till. Morbror Hans blev en ängel häromveckan så mycket tid har gått åt till hans sista dagar och det arbete som följer efter ett dödsfall. Tråkigt självklart men skönt för honom och det är ju det som är huvudsaken. Tyvärr får vi vänta ytterligare två veckor innan det blir begravning, som naturligtvis blir i Oslättfors kyrka i vårskrud. Nice!!!!

Nu blir det inte mer för den här gången men rättsom det är dyker jag upp igen med ett nytt inlägg och kanske en bild, en bild på björnen jag såg häromdagen kanske.

Ha det gott därute i vårsolen!


Tjillevippen!

lördag 2 april 2011

Lavendel och Lantliv

I dag öppnade min väninna Eva-Lena sin härliga butik Lavendel och Lantliv i Bergby. Givetvis hängde vi på låset.........

Å vi var inte ensamma!
Folk trängdes verkligen!!!!
Så mycket fint som trängdes på hyllorna!

Oj oj oj det här kommer att bli dyrt!!